Rob Wassink, online marketeer.

 

Wassinc-Online-marketeer-Rob-Wassink

Veel organisaties vinden het lastig om het gehele online speelveld te overzien.

Er zijn veel verschillende specialismen en ieder bureau legt de nadruk op de eigen aanwezige competenties.

Als zelfstandig online marketeer help ik (marketing) afdelingen en organisaties met het sturen op resultaat en het definiëren van realistische online KPI’s.

Ik doe dit door middel van ruim opgedane online ervaring en een objectief perspectief aangaande de inzet van (online) middelen.

Naast de hier onder uitgelichte diensten ondersteun ik ook op het gebied van projectmanagement bij grote- en kleine (online) projecten. Analyseer ik bestaande inzet van marketing middelen en test- en verbeter ik webapplicaties.

Google Analytics

Op basis van verzamelde data en statistieken sturen we richting de gewenste resultaten. Als Google Analytics certified individual analyseer en rapporteer ik de gewenste KPI's.

Google-Analytics-online-marketeer-Rob-Wassink

Google AdWords

Als Google AdWords certified professional begeleid ik diverse AdWords campagnes. Van het inrichten van een account, tot het periodiek bijsturen voor het optimale resultaat.

AdWords-beheer-online-marketeer-Rob-Wassink

E-mailmarketing

Het vaak meest efficiënte online kanaal, e-mail, draagt substantieel bij aan online resultaat. Met advies en ondersteuning help ik dit kanaal zo optimaal mogelijk te benutten.

e-mailmarketing-online-marketeer-Rob-Wassink

Wireframes

Het uitschetsen van de functies en elementen is de basis van iedere webapplicatie. Ik help met het ontwikkelen van wireframes voor web, mobiel en andere (software) applicaties of processen.

Wireframes-online-marketeer-Rob-Wassink